forside

Radiatorservice AS siden 1964 - Vår Historie

Radiatorservice AS siden 1964 - Vår Historie

Radiatorservice AS siden 1964 - Vår Historie

Frem til 1980 bestod alle radiatorer av kobber og messing. Den gang produserte vi selv alt vi solgte. Vårt arbeid bestod i å skifte ut det tynne kjøleelementet og levere et produkt med garanti. Alle gjenbrukte deler ble sandblåst og forsterket. Produktet ble kalt "Bytteradiator". Kunden kjøpte en "Bytteradiator" mot å returnere den gamle, som igjen ble rehabilitert.

Dette gjøres fremdeles på  deler til lastebiler, anleggsmaskiner, traktorer og trucker.

Etter 1980 kom personbilens radiator i plast og aluminium. Plast egner seg ikke for rehabilitering, og derfor leverer vi i dag komplette nye radiatorer. Vi var miljøvennlige og ble "miljøsvin", men det var lite vi kunne gjøre.

På 1990 tallet ble stadig flere biler levert med aircondition.

Vi startet straks å perfeksjonere oss, og var av de første til å anskaffe utstyr til å kunne fylle gass på bilens aircondition anlegg.

Vi erfarte tidlig at det ikke er fornuftig å reparere delene i aircondition anlegget.

Da de er utsatt for ca. 30 bars trykk på condensoren og ca. 7 bar på fordamperen, under ekstreme forhold. Disse delene behandler en miljøfarlig gass, som er pålagt en høy miljøavgift, og dermed meget kostbar å fornye.

Vi leverer fabrikknye produkter, som er levert av noen av verdens største produsenter.

Lager inneholder 2000 ulike deler

Vårt lager inneholder nærmere 2000 ulike deler totalt. Derfor er sannsynligheten stor for at ditt ønske kan effektueres på dagen, selv om de ikke gjelder radiator. Kontakt oss for mer informasjon.
Utvalg og priser

stavanger:

{{Stavanger:html}}

Oslo:

{{Oslo:html}}

Trondheim:

{{Trondheim:html}}

Åpningstider:

{{Åpningstider:html}}
sosiale-media-linkedin
sosiale-media-facebook